Studycontrol.nl: nu ook voor zes uur per week

Graag informeren wij jullie over een nieuwe aanbieding! Het is vanaf vandaag ook mogelijk om zes uur per week huiswerkbegeleiding bij Studycontrol.nl af te nemen, in plaats van acht uur.

Studycontrol.nl staat voor intensieve huiswerkbegeleiding. Daarom hebben wij er tot dusver voor gekozen om één abonnementsdienst aan te bieden, voor acht uur huiswerkbegeleiding per week. Echter, wij krijgen steeds meer vragen van ouders en leerlingen die graag minder uren willen afnemen. Soms is dit omdat zij al een andere vorm van wekelijkse studieondersteuning hebben (zoals bijles) en soms omdat leerlingen die veel (top)sport beoefenen simpelweg geen tijd hebben om acht uur per week bij ons in te plannen.

Om tegemoet te komen aan de door meerdere ouders en leerlingen uitgesproken wens om een extra abonnementsdienst aan te bieden is het vanaf vandaag ook mogelijk om zes uur per week huiswerkbegeleiding af te nemen, in plaats van acht uur.

Studycontrol.nl is opgericht om scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun eigen leerdoelen. Sinds kort zijn wij overgegaan in OnlineHuiswerkklas.nl. Bekijk onze nieuwe website.

Klik hier om terug te gaan naar de homepage